Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

"Έβραζαν" οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου

Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν μπροστά σε μία προκλητική διαιτησία, που τους στέρησε τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη.

Ωστόσο για πρώτη φορά έχουν να αντιμετωπίσουν φάλτσο-σφυρίγματα με το καλημέρα του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά, αντιλαμβάνονται ότι φέτος το παρασκήνιο κάνει επίδειξη δύναμης από την αρχή και τους στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα αποδυτήρια του Τριφυλλιού μύριζαν μπαρούτι... Οι πράσινοι ήταν οργισμένοι με τη διαιτησία και αρκετοί μονολογούσαν... γαλλικά.

"Δύο στα δύο έχουμε ως τώρα και έχουμε μόλις αρχίσει" σημείωνε με νόημα ένας από τους παλιούς, εννοώντας την... απόδοση των διαιτητών στα ματς με τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ.

Το ερώτημα για τους πιο πολλούς είναι τι θα επακολουθήσει. Αφού χωρίς να υπάρχει ανάγκη, η διαιτησία κοντράρει τόσο πολύ τον Παναθηναϊκό, τότε εάν ζορίσει η κατάσταση, τι πρόκειται να γίνει;"Εγχείριση χωρίς αναισθητικό" ήταν μία από τις απαντήσεις με δόση μαύρου χιούμορ.

Έκπληκτοι οι νεοαποκτηθέντες

Αυτοί οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν στην κυριολεξία ήταν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Προερχόμενοι από διαφορετικές, αθλητικές κουλτούρες, δεν περίμεναν ότι θα συναντούσαν ένα τέτοιο φαινόμενο στη χώρα μας...

Εντύπωση επίσης τους προκάλεσε η αντίδραση των οπαδών και η ένταση της. Για αυτό όταν ενημερώθηκαν περιληπτικά για την κατάσταση που επικρατεί, εξέφραζαν την έκπληξη τους και τόνιζαν ότι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου