Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ολοκληρώθηκε η Day 1 του WPT Legends of Poker

Ολοκληρώθηκαν τα δύο σκέλη της Day 1 του WPT Legends of Poker, που διεξάγεται στο Bicycle Casino, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και ξεκίνησε χθες Σάββατο, με τη συμμετοχή πολλών μεγάλων ονομάτων του χώρου.
Η χθεσινή Day 1a συγκέντρωσε 247 συμμετοχές και όποιος παίκτης αποκλειόταν, είχε τη δυνατότητα να αγοράσει εκ νέου τη συμμετοχή του στη Day 1b.
Mε την ολοκήρωση της ημέρας που σημαδεύτηκε από το επεισόδιο των Μαραφιότι και Αγκουιάρ, στην κορυφή του chip count βρέθηκε ο Μάικλ Λίπμαν με 257.100 μάρκες.
Από τους 247 που ξεκίνησαν, οι 112 παίκτες κατάφεραν να επιβιώσουν και οι Μπουλάβτσικ, Μάρσαλ, Χάντερ και Ράνταλ ακολουθούσαν τον Λίπμαν στην κατάταξη.


Από τα γνωστά ονόματα που κατάφεραν να προκριθούν στην Day 2, ξεχώρισαν αυτά των Τζεφ Μάντσεν, Τζόζεφ Τσόνγκ, Τζο Σίροκ, Ντουάιτ Πίλγκριμ, Τόνι Ντανστ και Ντέιβιντ "Doc" Σαντς.
Τέλος και για την Day 1b
Tις πρώτες πρωινές ώρες Ελλάδος, ολοκληρώθηκε και το δεύτερο σκέλος της πρώτης ημέρας του τουρνουά. Από τους 375 παίκτες που ξεκίνησαν την ημέρα, οι 197 κατάφεραν να διατηρήσουν μάρκες στην κατοχή τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Με τους παίκτες που προσήλθαν την Day 1b, το συνολικό field έφτασε τους 622 παίκτες και το prize pool ανήλθε στα $2,1 εκατ., με τον νικητή να παίρνει $500.000.
Στην κορυφή του chip count της Day 1b βρέθηκε ο Χιλμαρ Ρ. Σόλβασον με 227.000, ενώ στα μεγάλα ονόματα που συνεχίζουν στο τουρνουά με μεγάλα stacks, βρίσκονται οι Στιβ Σανγκ, Νταν Ο'Μπράιαν και Ρόι Γουίνστον.
Οι 308 παίκτες που συνεχίζουν στο τουρνουά θα επιστρέψουν αύριο για να συνεχίσουν την πορεία προς το τελικό τραπέζι της Τετάρτης.
Videos από το τουρνουά:

pokercity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου