Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΛ ΓΙΑΪΣ 1-0


Με δεδομένο ότι τα φιλικά της προετοιμασίας γίνονται για να μπορέσουν οι προπονητές να βγάλουν συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων τους, η πρώτη φετινή νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί της Ελ Γιαΐς, μάλλον δεν λέει και πολλά στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Όπως, άλλωστε, δεν θα πρέπει να είπαν και πολλά πράγματα τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων φιλικών με Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ και Κράσνονταρ, αφού το ζητούμενο για τον τεχνικό των «πράσινων» είναι να
δει την εικόνα της ομάδας του να βελτιώνεται.
Και αυτό μάλλον το είδε κόντρα στους Καταριανούς, αφού σε μεγάλο σημείο του φιλικού ο Παναθηναϊκός έδειξε αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία και άφησε καλές εντυπώσεις.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην Αυστρία, δείχνοντας τις επιτελικές του ικανότητες.
Ενθαρρυντικό, για παράδειγμα, στοιχείο ήταν η καλή εμφάνιση του Χουχούμη, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά σε ρόλο αριστερού χαφ τόσο στα ανασταλτικά, όσο και στα οργανωτικά του καθήκοντα.
Στο ίδιο θετικό «κομμάτι» των εντυπώσεων θα πρέπει να αναφερθούν τόσο ο Μαρίνος που ήταν απροσπέλαστος στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και ο Μπουμσόνγκ που «καθάρισε» σχεδόν όλες τις φάσεις που πέρασαν στο χώρο της δικής του ευθύνης.
Η μόνη «ένσταση» που μπορεί να προβάλει κάποιος έχει να κάνει με τη δυναμικότητα της Ελ Γιαΐς που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί φόβητρο.
Η ομάδα από το Κατάρ δεν απείλησε τους «πράσινους» σε κανένα σημείο του ενενηντάλεπτου, αφού ναι μεν διαθέτει ένα γυμνασμένο και δυνατό σύνολο, πέραν τούτου όμως ουδέν.
Για την ιστορία, το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό πέτυχε στο 28' ο Βελάσκες με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει την τελική τους επικράτηση, αν δεν έπεφταν πάνω σε έναν πολύ καλό Ιβανίλντο που έκανε ουκ ολίγες σωτήριες επεμβάσεις.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46' Καρνέζης), Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες (46' Πίντο), Βύντρα (46' Σεϊταρίδης), Βιτόλο (46' Τοτσέ), Ζέκα (59' Λαγός), Χουχούμης (59' Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος (84' Δώνης), Μαρίνος, Πετρόπουλος.
ΕΛ ΓΙΑΪΣ: Ιβανίλντο (60' Ζαϊντάν), Αλ Κατίρ, Αμπντουλάχ Άις, Άντερσον, Αλί Σανάντ, Μετχαμί, Αμπντούλ Τραοάς, Καρίμ Ζιανί, Σαΐντ, Μάρτινς, Αμπντούλ Καντίρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου