Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΑΝΙΑ 1-0....

Στιβαρή άμυνα, γκολάρα ο Τζιμπούρ
Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο του φιλικό στην Αυστρία επικράτησε με 1-0 της Αλάνια Βλαντικαυκάζ με μια γκολάρα του Τζιμπούρ και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δύο μέρες μετά το φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας, είδε τους παίκτες του στο Σβατς να πραγματοποιούν μια σχετικά θετική εμφάνιση, κυρίως ανασταλτικά.
Ο Κώστας Μανωλάς ήταν εξαιρετικός ως
παρτενέρ του Σιόβα και καθάρισε σχεδόν κάθε φάση ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ στο 14' πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης με βολέ στην κίνηση σε σέντρα του Παπάζογλου. Επιπλέον ο Μπάλας Μέγερι που αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος πρόσθεσε μια ακόμα πολύ θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του.
Στο πρώτο μέρος οι Ρώσοι είχαν τον άνεμο με το μέρος τους αλλά και καλύτερα τρεξίματα. Οι «ερυθρόλευκοι» στα πρώτα λεπτά προσπαθούσαν κυρίως με βαθιές μπαλιές να βγουν μπροστά.Ο Ζαρντίμ ξεκίνησε με την ενδεκάδα που είχε δοκιμάσει στο οικογενειακό δίτερμα. Ο Κάρολ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Σιόβας στα αριστερά και ο Παπάζογλου δεξιά. Οι Ποτουρίδης και Μανωλάς συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή ο Φέισα με τον Μοδέστο ήταν τα αμυντικά χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Ντιόγο. Στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, ο Αμπντούν, στα δεξιά ο Βλαχοδήμος και κορυφή στην επίθεση είναι ο Τζιμπούρ.
Ο Ζαρντίμ έδωσε εντολή στους δύο πλάγιους μπακ να προωθούνται και από το πόδι του Παπάζογλου προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Ελληνας δεξιός μπακ βρήκε υπέροχα με βαθιά μπαλιά τον Ράφικ Τζιμπούρ στο 14' και ο Αλγερινός στράικερ με καταπληκτικό βολέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.
Στην συνέχεια η Αλάνια είχε την κατοχή κάτι που ήταν φυσιολογικό καθώς έλειπαν από τον Ολυμπιακό 10 συνολικά παίκτες, οι τραυματίες και οι διεθνείς. Επιπλέον η ρωσική ομάδα ήταν σαφώς πιο έτοιμη λόγω αφού το πρωτάθλημα ξεκινά σε λίγες μέρες.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό. Οι Ποτουρίδης, Κάρολ, Ντιόγκο και Βλαχοδήμος έδωσαν τις θέσεις τους στους Ντιελνά, Μέγιερι, Πάντελιτς και Σουμπίνιο αντίστοιχα. Ετσι, ο Μέγιερι ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντιελνά στα αριστερά, τον Παπάζογλου στα δεξιά και τους Σιόβα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικό χαφ ήταν ο Μοδέστο έχοντας δίπλα του τον Τάτο. Μπροστά τους ήταν οι Σουμπίνιο, Αμπντούν και Τζιμπούρ, με μοναδικό προωθημένο τον Πάντελιτς.
Το σχήμα αυτό ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικό επιθετικά και στο 56' ο Τζιμπούρ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Αλάνια με τον τελευταίο να διώχνει την μπάλα με τα πόδια.
Στο ίδιο λεπτό η Αλάνια είχε δοκάρι με τον Γκουμπούλοφ ενώ ο Τζιμπούρ που δέχτηκε μια κλωτσιά στο πόδι αποχώρησε τέσσερα λεπτά αργότερα και έδωσε την θέση του στον Καραγκούνη. Στο πόδι του Αλγερινού τοποθετήθηκε πάγος.
Ο Αμπντούν ήταν αρκετά δραστήριος στο δεύτερο μέρος παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες. Στο 74' ο Πάντελιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Χόμιτς ενώ ο Μέγερι έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 84' σε μακρινό σουτ του Σεμπέρας.
Ολυμπιακός: Κάρολ (46' Μέγερι), Παπάζογλου (78' Χαβίτο), Μανωλάς, Σιόβας, Ποτουρίδης (46' Ντιελνά), Μοντέστο, Φέισα, Βλαχοδήμος (46' Σουμπίνιο), Αμπντούν (84' Βλαχοδήμος), Ντιόγκο (46' Μέγερι), Τζιμπούρ (60' Καραγκούνης).
Αλάνια: Χόμιτς, Κοζίν, Μπουλγκάρου, Γκριγκόριεφ, Καρντόσο (26' Ντακόστα), Τσαρικάγιεφ, Σεμπέρας, Νέκο, Γκετέριεφ (58' Ντούντιεφ), Κουμπούλοφ (68' Μποριμπόφ), Πρίσκιν (80' Ρούτνι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου