Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

«Στο Λίβερπουλ για ιατρικά ο Μιραλάς»


«Στο Λίβερπουλ για ιατρικά ο Μιραλάς»Πολύ κοντά στην απόκτηση του άσου του Ολυμπιακού βρίσκεται η Εβερτον, καθώς ο Βέλγος επιθετικός θα βρεθεί στο Λίβερπουλ την Πέμπτη (16/08) για ιατρικές εξετάσεις.
 
Οπως προκύπτει από ρεπορτάζ του Sky Sports, ο 24χρονος -που βρισκόταν και στη μεταγραφική λίστα και της Αρσεναλ- αναμένεται στο Μέρσεϊσαϊντ για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στο «Γκούντισον Παρκ». Ο Βέλγος διεθνής μετά το φιλικό της Εθνικής του ομάδας με την Ολλανδία στις Βρυξέλλες (Τετάρτη 15/08) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Εβερτον και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση στην Premier League.
 
Η μεταγραφή θα κοστίσει στα Ζαχαρωτά κοντά στα 7,5 εκατ., ποσό λίγο μικρότερο από την ρήτρα αποδέσμευσης του Κέβιν Μιραλάς που έχει τοποθετηθεί στα 8 εκατ. ευρώ. Πάντως η Εβερτον δεν έχει θέμα με ρευστό τη δεδομένη στιγμή, καθώς μόλις έλαβε την πρώτη δόση από την Μάντσεστερ Σίτι (15 εκατ. ευρώ) για την πώληση του Τζακ Ρόντγουελ.
 
Ο Βέλγος έφτασε το 2010 στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από την Σεντ Ετιέν και στην πρώτη του χρονιά πέτυχε 14 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη σε 25 ματς «μάτωσε» την εντίπαλη εστία 20 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου