Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ....

Εντάξει, δεν βλέπουμε Premier League. 
Primera Division. 
Ούτε καν… Apertura! 

Μια άλφα «καψούρα» όμως με το πρωταθληματάκι μας -ακόμα κι αν δεν το παραδεχόμαστε- την έχουμε. Με τα καλά, τα στραβά και τα… πρωτοφανή της, λοιπόν, η Σούπερ Λίγκα ξεκινά και πάλι και οι οπαδοί όλων έχουν διαφορετικούς λόγους να αναφωνούν: 

«Επιτέλους μπαλίτσα»! 

Ένα πρωτάθλημα με τόσες ιδιαιτερότητες δεν θα μπορούσε να ξεκινά με ένα «ιδιαίτερο» ματς. Διότι έτσι είναι το λιγότερο που
μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς ένα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης στο οποίο φαβορί (ρεαλιστικά) είναι οι Αρκάδες. Και πώς να μην είναι όταν απέναντι στους «περπατημένους» (και στην Ευρώπη φέτος) δικούς τους παίκτες η «Ένωση» θα παρατάξει τα ελπιδοφόρα -αλλά παντελώς άπειρα- πιτσιρίκια της. 

Την ίδια ώρα, ο Πλατανιάς θα γράφει ιστορία στα Γιάννενα, ζώντας για πρώτη φορά το όνειρο της μεγάλης κατηγορίας. Και λίγο μετά ο (πεισματικά αρνούμενος να παραιτηθεί από το όνειρο του Champions League) Παναθηναϊκός θα κάνει την πρώτη δύσκολη έξοδο στη Λιβαδειά και μαζί την πρώτη απόπειρα να αποτινάξει το -2 από την περσινή του τιμωρία. 

Από την επαρχία όμως (Βέροια) θα ξεκινήσει τη φετινή του πορεία και ο Ολυμπιακός. Με περισσότερους από 3.000 φίλους στο πλευρό τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν τις αποδείξεις για το ποιος είναι ο… βασιλιάς απέναντι στην ανανεωμένη «βασίλισσα του Βορρά». 

Όσο για τον «δικέφαλο του Βορρά», εκείνος δεν θα χρειαστεί να αποδείξει τίποτα μετά τη μεγάλη ανατροπή (με δέκα παίκτες) στο παιχνίδι με τη Ραπίντ. Θα χρειαστεί απλά να είναι σοβαρός για να μην πάθει ζημιά στην Τούμπα από τον επικίνδυνο Πανθρακικό. 

Την ίδια ώρα ο άλλος Ευρωπαίος Ατρόμητος θα ψάχνει στην Κέρκυρα διπλό -και μαζί ψυχολογία για να τα παίξει όλα για όλα με τη Νιούκαστλ την επόμενη Πέμπτη στην Αγγλία. Και αφού ΟΦΗ και SKODA Ξάνθη προσπαθήσουν η πρώτη τους στο πρωτάθλημα να μην είναι «συννεφιασμένη Κυριακή», Πανιώνιος και Άρης θα μας ξαναγυρίσουν στις εποχές που η μπάλα ήταν η παρηγοριά της… Τσαγκαροδευτέρας. 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής 

Σάββατο, 25/2 

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:15, NovaSports 2) 
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (19:15, NovaSports 3) 
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30, NovaSports 2) 

Κυριακή, 26/2 

Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15, NovaSports 4) 
ΟΦΗ-SKODA Ξάνθη (19:15, NovaSports 3) 
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:15, NovaSports 1) 
Βέροια-Ολυμπιακός (21:30, NovaSports 1) 

Δευτέρα, 27/2 

Πανιώνιος-Άρης (20:30, NovaSports 1) 


Η επόμενη αγωνιστική (2η) 

Παρασκευή, 31/8 

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, NovaSports 1) 

Σάββατο, 1/9 

Βέροια-Πανιώνιος (18:15, NovaSports 2) 
Πλατανιάς-Πανθρακικός (18:15, NovaSports 3) 
SKODA Ξάνθη-ΑΕΚ (20:30, NovaSports 2) 

Κυριακή, 2/9 

Άρης-ΟΦΗ (18:15, NovaSports 3) 
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (18:15, NovaSports 1) 
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (20:30, NovaSports 1) 

Δευτέρα, 3/9 

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (20:30, NovaSports 1) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου