Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Το Σάββατο στην Αθήνα ο Μπαρμπαρούσης

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης θα βρίσκεται από το Σάββατο στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα και εξαρτάται από τον Πορτογάλο η παρουσία του κόντρα στην Μάδεργεουλ στον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον εντός έδρας αγώνα με την Μάδεργουελ θα τεθεί από το Σάββατο ο Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Ο Νεοζηλανδός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο οποίος ολοκλήρωσε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς αγώνες θα βρίσκεται στην χώρα μας το Σάββατο (4/8) και θα ενσωματωθεί απευθείας στις προπονήσεις των πράσινων.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν ο Φερέιρα κρίνει ότι είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του θα τον υπολογίζει κανονικά. Άλλωστε ο Μπαρμπαρούσης έχει δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια με την Μάδεργουελ και ίσως το μοναδικό ερωτηματικό είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται.

Αν δηλαδή θα είναι επιβαρυμένος ή μη από την παρουσία του στους Ολυμπιακούς αγώνες. Για τον λόγο αυτό και με το που έρθει αναμένεται να υποβληθεί σε κάποια τεστ από τους πράσινους.

Αν πάντως το ιατρικό τιμ δώσει το "οκ" τότε θα είναι αποκλειστικά στο χέρι του Φερέιρα το τι θα κάνει με την περίπτωση του Μπαρμπαρούση και ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του στο ματς με την Μάδεργουελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου