Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΑ... Συνεχιζουν οι Φαίακες


  • Ξεκαθαρίζει του Μαϊστόροβιτς

    Το… ψηστήρι στον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς συνεχίζουν οι άνθρωποι της Κέρκυρας. Ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος των «Φαιάκων», ώστε να πάρει τα δεδουλευμένα του, ωστόσο, οι διοικούντες τον σύλλογο ψάχνουν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τον ποδοσφαιριστή ώστε να αυτός να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα τους και τη νέα σεζόν.
    08/07/2012, 18:58

  • Φέρνει Λεόν η Κέρκυρα08/07/2012, 10:31

    Κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Λεόν βρίσκεται η Κέρκυρα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη μεταβεί στο νησί των Φαιάκων και έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ χθες συναντήθηκε και με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιώργο Λιπάντζη για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
  • Δύο ακόμη για την Κέρκυρα07/07/2012, 09:42

    Με γρήγορους ρυθμούς - πλέον- η Κέρκυρα καλύπτει τα κενά στο ρόστερ της. Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του Δημήτρη Κοντοδήμου για δύο χρόνια, οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση των Ανδρέα Βασιλόγιαννη και Δημήτρη Διαμαντόπουλο.
  • Αction ImagesΑction Images

    Μαζί και τα επόμενα δύο χρόνια!06/07/2012, 20:13

    Παίκτης της Κέρκυρας είναι επισήμως για τα επόμενα δύο χρόνια ο Δημήτρης Κοντοδήμος. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και έτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου.
  • (Photo: Action Images).(Photo: Action Images).

    Ξανά απών ο Χάμπερ05/07/2012, 23:32

    Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η δεύτερη φετινή προπόνηση της Κέρκυρας στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου. Στο πρόγραμμα του Άκη Μάντζιου, συμμετείχαν οι ίδιοι παίκτες με την πρεμιέρα της Τετάρτης, ήτοι οι Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος, Ηλιάδης, Χαμπλ, Καραλής, έστω και αν γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, Βιόπουλος και Πατηνιώτης, καθώς και οι Αρμένης, Γεωργακόπουλος, Κούδας, Κρητικός από την ομάδα Νέων.
  • Αction ImagesΑction Images

    Στην Κέρκυρα ο Τσοκάνης05/07/2012, 17:03

    Παίκτης της Κέρκυρας είναι από την Πέμπτη, ο Τάσος Τσοκάνης. Ο νεαρός άσος, για τον οποίο έγινε πολύς ντόρος τον τελευταίο καιρό και πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, προτίμησε το νησί των Φαιάκων και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
  • Αναστασόπουλος: «Θα το παλέψουμε…»04/07/2012, 23:57

    Έτοιμος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την Κέρκυρα, είναι ο Νίκος Αναστασόπουλος. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα των Φαιάκων, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της Κέρκυρας και τόνισε πως παρά το γεγονός πως η κατάσταση είναι δύσκολη, εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Παράλληλα μίλησε και για τον Άκη Μάντζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου