Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

«Κλέινει» Γκρέκο, στόπερ και «6άρι»... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

«Κλέινει» Γκρέκο, στόπερ και «6άρι»
Ο Λεάντρο Γκρέκο αναμένεται να αποτελέσει τη νέα προσθήκη του Ολυμπιακού στο ρόστερ του με τις πληροφορίες να θέλουν το θέμα να κλείνει άμεσα, ίσως ακόμη και σήμερα, θετικά για τους «ερυθρόλευκους».

Χθες στην Ιταλία ανέφεραν πως η Πεσκάρα έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για τον δανεισμό του από τη Ρόμα, όμως στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα ξέροντας από την επικοινωνία που έχουν με τον μάνατζέρ του αλλά και τη Ρόμα πως ο Γκρέκο θέλει Ολυμπιακό, θέλει να αλλάξει
περιβάλλον και να παίξει ταυτόχρονα σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις που παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται έτσι να ολοκληρώσει την απόκτηση του Γκρέκο με το ενδιαφέρον από εκεί και πέρα να στρέφεται στην απόκτηση του στόπερ η οποία θεωρείται δεδομένη αλλά και στο 6άρι που όπως όλα δείχνουν θα ζητήσει ο Ζαρντίμ στη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη με τον Μαρινάκη. Οσον αφορά τον στόπερ, οι Πορτογάλοι επιμένουν για τον Εβερτον, βάζοντας παράλληλα κα πάλι στο παιχνίδι τον Πόλγκα, που έχει τα κριτήρια του έμπειρου στόπερ που θέλουν στον Ολυμπιακό.
Οσον αφορά τον Τζαμάλ, πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Ζαρντίμ και τον εμπιστεύεται, με την Μπράγκα να μην έχει ιδιαίτερα μεγάλες απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Αναφορικά με τα δημοσιεύματα στην Αργετνινή για τον Ρουίς, αυτό που έλεγαν από τον Ολυμπιακό είναι πως αν αλλάξουν στάση οι Αργεντινοί, τότε μπορεί να το ξανασυζητήσουν.Οσον αφορά το 6άρι, οι δύο παίκτες που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι οι Ορμπάιθ και Τζαμάλ με τον πρώτο να βρίσκεται πιο μπροστά. Μάλιστα στην Ισπανία υπήρξε χθες δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Ορμπάιθ είναι σταντ μπάι και περιμένει την ειδοποίηση από τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά το «ναι» του Ζαρντίμ που τον παρακολουθεί σε dvd για να καταλήξει, με τον Ολυμπιακό να παίρνει ουσιαστικά ως ελεύθερο τον Βάσκο αν ο Πορτογάλος δώσει το «ΟΚ».
Ολοι Πορτογαλία και Ολλανδία!
Οπως φαίνεται, ο Ζαρντίμ θα πάρει τελικά όλους τους παίκτες στην Πορτογαλία για τα φιλικά αποφεύγοντας τώρα το «κόψιμο» μερικών από αυτών που είναι στο Αχενκιρχ. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» μετά την Πορτογαλία και για πέντε μέρες στις αρχές Αυγούστου (και πριν από τις 7 του μήνα που είναι το φιλικό με τη Μάλαγα) θα πάνε και στην Ολλανδία (στο Ερμελο) για μια μίνι προετοιμασία, παίζοντας και ένα φιλικό.
Τζιμπούρ: «Δείξαμε θετικά στοιχεία»
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ από το πρώτο φιλικό της ομάδας. «Πάντα είναι περίπλοκο να μιλήσεις για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ακόμα δουλεύουμε, βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς και για αυτόν το λόγο είναι λίγο περίπλοκο να μιλήσεις για αυτά τα παιχνίδια.

Το σημαντικό είναι πως δεν ηττηθήκαμε στο παιχνίδι και δείξαμε κάποια θετικά στοιχεία, τα οποία θέλουμε να τα βγάλουμε σιγά σιγά στο παιχνίδι μας» τόνισε ο Αλγερινός, ενώ μίλησε και για τα νέα παιδιά: «Σίγουρα στηρίζω αυτές τις κινήσεις. Μου αρέσει να βλέπω νεαρούς παίκτες στον Ολυμπιακό, θα τους βοηθήσουμε να μπουν στην ομάδα και να βελτιωθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου